Thursday, June 7, 2012

Kolmas päev



Nii, olen vaikselt ennast sisse juba seadnud.
Eile sain siis end modelli apartmenti sisse sättida. Sain õnneks alla korrusele, kus on 12 inimest-seltsis segasem-, üleval oleks olnud muidu ainullt 4 modelli, kes väga inglise keelt ei harrasta. 
Kohver laiali laotatud ja siis castingutele. 
Need castingud erinevad ikka vääääga Euroopa omadest, väga kahtlased :D
Sõitsime igatahes terve päeva ringi ja siis Avy küsis, et kus mu pass on. Sattusin paanikasse, et woow kadund. Tuli välja, et hotelli vennike oli talle helistanud ja teatanud mu passi mahajätmisest. Täiesti lõpp! Alles üleeile ma vaikselt naersin ühe uue modelli üle, kes jättis oma booki(modelli albumi) castingule, ja nüüd siis nii loll tegu. Pass passiks. Aga siin Türgis see passi kaasaskandmine pidi mega important olema, sest et kui sul ei ole passi, siis nad võivad sind kinni panna(Y) Visa 'n stuff. Lennujaamas ma viisat igatahes ei teinud(ei tea kas pidin ka või ei, liht. läksin läbi:D:D)
Õnneks päeva lõpuks sain selle kätte. 
Päev sai kuskil 7me paiku läbi ja siis sain õnneks natuke ümbruses ringi kolada. Ei julgend väga kaugele minna, aga 3 erinevast poest sai toidukraami kokku osta. 
Tagasi tulles sain tuttavaks ühe inglasest meesmodelliga. Istusime köögis läpakatega laua taha, tegin omale süüa ning siis rääkisime elust ja olust. Tulid teisedki meesmodellid(Kanada, Läti, Argentiina) ja chattisime veel kaua. 

btw: mom, dad-ärge muretsege, need mehed kõik on 28+ ja neil naised olemas (Y)

Selline kergendus oli kohata lahedaid inimesi või no inimesi kellega saab normaalselt rääkida. Nad rääkisid, et kahju, et see siin on nii vähe jutukaid inimesi on. Palju aga neid kes istuvad aint oma toas ja välja ei tule enne kui süüa tahavad teha. Nüüd, kui semud sain, on siin olemine palju talutavam :D Nad kõik mingi 10 aastat modellindusega tegelenud, teenivad head raha ja elavad elu täiel rinnal...coolio!

Täna oli mul esimene tööpäev ka.
Markafoni interneti kataloogi jaoks. Seal töötavad paljud meie agentuurist, niiet siis on seal vähemalt lõbus. Kuigi enamus vihkavad seda kohta juba. Iga päev kella 7 hommikul tööle minna ja öösel tagasi tulla, karm. Aga no money tuleb nu. 
See on mega suur hoone, kus keldrikorrus on siis shooting korrus. Seal on hästi palju erinevaid stuudioid, kus igasuguseid erinevaid brände pildistatakse. Muidu on see töö lihtsalt selline, et paned selga mingi asja, teed 2 poosi ja siis järgmine riietus. Aga minul oli hoopis mingi reklamõ, kus ma pidin palju palju poosetama. Commercial poosid on no nii mõttetud, et juba viskas üle ka :D
Tänu sellele, et ma seda teemat tegin, oli mul täiega aega passida ja passida + mulle tehti mingi 5x soengut ümber, kuna see pidi pörfi olema. Lõpuks olid närvid nii läbi, haige kuidas juukseid tuimalt lõhutakse :(
Sellega sai ühelepoole väga kiiresti, sain varem lahti ka kui teised. Kuid see on negatiivne, kuna siin saab teatud tundide kaupa raha. Nt. kui töötad 7-5ni, siis saad 165dollarit päev, ja iga ekstra 4tunni ületundide eest saab +82 dollarit. haha väga loogiline lause:D Eniveis, äkki saate mingit aimu.
Niiet mida kauem töötad seda rohkem raha ja väsinum oled(Y):D
Suureks plussiks osutus see, et suht tihti olid mingid söögipausid. Saime süüa mida tahtsime + seal oli mingi poe sarnane asi, kust sa said lihtsalt kõike tasuta võtta, alustades erinevatest jookidest kuni krõpsude ja magusate asjadeni. Mul kott igatahes täis igast sööki(Y)
Nüüd kodus puhkame jalga ja muljetame. 
Homme jälle sama töö, camoooon...


veidi backstage pilte ka
btw: lahe oli nähe esimest korda stiilseid türklasi:D







4 comments:

  1. Wow, päris põnev tundub sul seal.. kahjuks täiesti läbi ei jõudnud lugeda, sest lähen 12 tunni pärast keemia eksamit tegema, mis on minu kui loominguinimese jaoks täielik õudus! :S Naudi siis neid seiklusi seal ja jäta kõik meelde selleks ajaks, kui me ehk kokku saame kunagi. ;)

    ReplyDelete
  2. :D:D palju palju edu sulle kullake! ilusat suve(K)

    ReplyDelete
  3. Aga viisat polegi vaja Türki minekul :) Türgi asub Schengeni viisaruumis, mis tähendab, et vähemasti eestlased ei pea viisadega jamama. Ja see passi jutt tundub nii uskumatu. Ise olen 2x Türgis käinud, ühe korra Istanbulis ja ka liikusime mega palju ringi, aga passi küll kaasas ei pidanud tassima. Vastupidi, hotellist öeldi, et parem panna seifi, et Taksimi kandis (kus ma rohkem liikusin) on palju vargaid ja pärast ei saa maalt välja enam.
    Aga jõudu ja jaksu sulle!

    ReplyDelete
  4. Modellidel peab olema, sest tööluba pole ja sellega omaette teema :D

    ReplyDelete